Ons team

Affincura

Jong & ervaren

Affincura is een jong bedrijf uit Leuven van twee ervaren rotten en hun gedreven medewerkers. U vindt er de kennis en kunde van een groot bedrijf, gecombineerd met de persoonlijke touch van een zelfstandige boekhouder. Bij ons bent u geen nummer. En krijgt u niet elke maand een nieuwe dossierbeheerder toegewezen.

Want Affincura draait om persoonlijk advies en langetermijnrelaties. Bart Verlinden en Jan Feremans zijn uw contactpersonen bij Affincura, hun medewerkers zorgen voor input en voorbereiding.

Nog een titel voorzien?

Dankzij ons divers klantenbestand heeft Affincura een zeer brede kennis in huis, in verschillende domeinen van boekhouden en fiscaliteit. Bovendien trekken we als boekhoudkantoor volop de kaart van de digitalisering - ook al is dat soms vloeken. Die investeringen zijn de toekomst, voor het kantoor, maar vooral voor u. Want zodra het digitale al het standaardwerk oplost, krijgt u nog meer fiscaal advies op uw maat.
Teamfoto
CEO

Jan Feremans

Praat ook al eens graag met klanten over KV Mechelen. (Zij het de laatste tijd iets minder …)

(functie?) Founder

Bart Verlinden

Echtgenoot, trotse vader van 3 en praat over alles behalve KV Mechelen

Op zoek naar financiële gemoedsrust?

Wie is Affincura?

Affincura is een A-team dat zorgvuldig waakt over uw financiën. Jan Feremans en Bart Verlinden hebben samen al 35 jaar ervaring in fiscaliteit en boekhouding. En sinds 2018 vormen ze een team. Dankzij hun samenwerking onder de Affincura-vlag krijgt u als klant nog meer zekerheid, expertise en waar voor uw geld.

Wil u meer zijn dan een dossiernummer? Bart en Jan leren u graag kennen.
Teamfoto
Valerio

Contacteer ons


Nieuwsbrief


Hier kan je tekst kwijt ivm de nieuwsbrief
Inschrijven